Taitogalleria® kouluille

Opettaja nauttii työstään, tuntee omat vahvuutensa ja hyödyntää niitä monipuolisesti. Oppilaat ovat motivoituneita oppimaan, uskovat omiin kykyihinsä ja kehittävät niitä aktiivisesti. Luokassa on vuoroin pulppuavaa innostusta, soljuvaa yhteistyötä ja keskittyneisyyttä rauhalliseen työskentelyyn.

Utopiaako? Ei tietenkään. Kaikkea tätä tapahtuu jossain määrin jokaisessa luokassa. Ja koska sitä tapahtuu, sitä voidaan myös lisätä tunnistamalla mitkä ovat ne opettajien ja oppilaiden pehmeät taidot jotka sen mahdollistavat.

Taitogalleria®-työkalun avulla sekä opettajat että oppilaat tunnistavat ja sanoittavat pehmeitä taitojaan, jolloin niitä on helpompi hyödyntää tietoisesti jokapäiväisissä tilanteissa. Taitogalleria® sopii näin erinomaisesti päivittäisen oppimisen ja toiminnan tueksi.

Taitogallerian® käyttöönotto koulussa tapahtuu helposti opettajille tarjottavan kolmetuntisen koulutuksen kautta. Koulutuksen aikana opettajat luovat omaan käyttöönsä opettajien Taitogallerian®, jonka jälkeen heillä on kaikki valmiudet luoda oppilaidensa kanssa Taitogalleriat® jokaiseen luokkaan.

Koulutuksen hinta pääkaupunkiseudulla: 590€ +alv. (ja materiaalien hinta riippuen osallistujämäärästä).

Kysy lisää ja tilaa tästä.