SkillWise-luennoilla keskitymme pehmeisiin taitoihin ja niiden hyötyihin työssä ja elämässä

Pehmeät taidot -termi viittaa niihin taitoihin, jotka ovat jotain muuta kuin tiedon osaamista tai eri alojen substanssiosaamista. Pehmeät taidot ovat esimerkiksi ajatteluntaitoja, asenteita, uskomuksia, arvoja, tunteita, mielikuvia ja käsityksiä.

Pehmeitä taitojaan voi ja kannattaa tiedostaa ja tietoisesti kehittää, koska se lisää kykyä ja joustavuutta mukautua muuttuviin tilanteisiin. Taitojen kehittäminen lisää myös kykyä, rohkeutta ja itseluottamusta tarttua uusiin haasteisiin.

Esimerkkejä luentoaiheista:

Pehmeät taidot onnistumisten takana

Sukellamme pehmeiden taitojen maailmaan. Millaisia pehmeitä taitoja löytyy ihmisten onnistumisten takaa? Miten pehmeitä taitoja voidaan tunnistaa? Millaiset pehmeät taidot tuottavat onnistumisia sinun työssäsi? Miten lisäät ja hyödynnät omia pehmeitä taitojasi?

Pura stressisi pehmeiden taitojen avulla

Ajattelemme usein, että ulkoiset tekijät tuottavat meille stressiä. Tosiasiassa suuri osa stressistämme kehittyy oman mielemme toiminnan kautta. Koska näin on, avain stressin purkamiseen on myös omassa mielessämme, pehmeissä taidoissamme. Miten voit löytää avaimia oman stressisi purkamiseen? Miten voit ehkäistä stressiä jo ennenkuin se alkaa haitata elämääsi?

Kysy lisää ja tilaa ainutlaatuinen luento esimerkiksi osaksi työyhteisön kehittämispäivää.