Menestymisen tila on luotu avuksi itsenäisille ammattilaisille

Itsenäisen ammattilaisen tavoite on olla ”LIKED”, koska se merkitsee sitä, että työ on tehty hyvin, ihmiset saavat hyötyä ja siksi tykkäävät.

ASKELIA MENESTYMISEEN ITSENÄISENÄ AMMATTILAISENA

Ihminen joka päättää lähteä itsenäiseksi ammattilaiseksi, on yleensä innostunut omasta alastaan, kokee osaavansa jotain niin hyvin että voi osaamisellaan auttaa myös muitakin ja elättää itsensä. Itsenäisenä ammattilaisena toimiminen on innostavuuden ohella myös haastavaa ja vaatii jatkuvaa uusien asioiden omaksumista ja omien taitojen kehittämistä. Ammatillisiin kysymyksiin liittyvien asioiden opiskelu sekä kokemusten jakaminen toisten itsenäisten ammattilaisten kanssa antaa paljon hyödyllistä tietoa ja apua erilaisiin haasteisiin. Usein kannattaa myös hyödyntää kokeneiden mentoreiden ja valmentajien tarjoamaa apua, jotta asiat etenevät toivottuun suuntaan.

LIKED.FI -KONSEPTI SISÄLTÄÄ ITSENÄISENÄ AMMATTILAISENA TOIMIMISESTA KERTOVAN BLOGIN JA AINUTLAATUISIA VERKKOKURSSEJA

Olen Heli Järvelin, itsenäisten ammattilaisten NLP-mentaalivalmentaja. Liked.fi -blogini kautta pääset tutustumaan eri aloilla toimivien itsenäisten ammattilaisten elämään ja yrittäjyyden moniin näkökulmiin. Menestymisen tilan ilmaisten minikurssien ja verkkokurssien kautta saat runsaasti eväitä onnistumisillesi, kehität ammatillisuutesi uudelle, vakuuttavalle tasolle ja mahdollistat näin menestymisesi itsenäisenä toimijana.