Hei! Olen WorkWise-yrityksen perustaja, työyhteisövalmentaja, mentaalivalmentaja, ratkaisukeskeinen työnohjaaja (STOry) ja NLP Trainer. Peruskoulutuksiltani olen KM luokanopettaja ja sisustussuunnittelija. Olen myös kahden ihanan ihmisen äiti ja hienon miehen onnellinen puoliso.

Valmistuttuani luokanopettajaksi vuonna 1987 toimin noin kymmenen vuotta Helsingissä ala-asteen opettajana. Sen jälkeen elämä toi eteen uusia kiinnostavia mahdollisuuksia ja päädyin sisustusalan yrittäjäksi ensin Edmontoniin Kanadaan ja samalle alalle takaisin Helsinkiin. Vuodesta 2008 lähtien olen intohimoisesti opiskellut erilaisia ajattelun kehittämisen taitoja, kuten ratkaisukeskeistä työnohjausta ja NLP:tä. Työskentelen työyhteisövalmentajana, kouluttajana ja työnohjaajana ohjaten sekä yksilöitä että ryhmiä kehittämään ajatteluaan ja toimintaansa sujuvammaksi, kestävämmäksi ja työonnellisuutta edistäväksi. Intohimoisena kehittäjänä olen myös luonut työyhteisöjen ja oppilaitosten käyttöön uutta ajattelua ja onnistumisia tuottavan Taitogalleria®-työkalun.

Minulle tärkeitä asioita työssäni ovat asiakaslähtöisyys ja toimivien ratkaisujen löytäminen. Hyödynnän ajattelumalleja ja menetelmiä, jotka avaavat tilaa havainnoille ja ohjaavat tiedostamaan omaa ajattelua ja siinä erityisesti hyvin toimivia taitoja ja mahdollisuuksia. Nykyhetkeen ja tavoitteiden saavuttamiseen keskittyvä työskentelyni muodostuu keskustelun lisäksi kuhunkin tilanteeseen sopivista toiminnallisista menetelmistä.

Työskentelen suomen kielen lisäksi sujuvasti myös englanniksi.

Katso ajatuksiani aikuisopiskelusta, Taitogalleria® -työkalun kehittämisestä ja Tuotekehittäjän erikoisammattitutkinnon suorittamisesta tästä.

CV:ni löydät täältä.