Hei! Olen WorkWise-yrityksen perustaja, työelämän mentaalivalmentaja, ratkaisukeskeinen työnohjaaja (STOry) ja NLP Trainer. Peruskoulutuksiltani olen KM luokanopettaja ja sisustussuunnittelija. Sydämeni sykkii ihmisten mahdollisuuksien löytämiselle.

Aloitin työurani opettajana Helsingissä. Koska elämällä on tapana yllättää, se yllätti minutkin ja päädyin sisustusalan yrittäjäksi ensin Edmontoniin ja myöhemmin samalle alalle Helsinkiin. Vuodesta 2008 lähtien olen intohimoisesti opiskellut ajattelun kehittämisen menetelmiä, kuten ratkaisukeskeistä työnohjausta ja NLP:tä. Työskentelen työyhteisöjen ja yrittäjien parissa auttaen ihmisiä kehittämään ajatteluaan ja toimintaansa sujuvammaksi, kestävämmäksi ja työonnellisuutta edistäväksi. Intohimoisena kehittäjänä olen myös luonut työyhteisöjen ja oppilaitosten käyttöön uutta ajattelua ja onnistumisia tuottavan Taitogalleria®-työkalun.

Minulle tärkeitä asioita työssäni ovat asiakaslähtöisyys ja toimivien ratkaisujen löytäminen. Hyödynnän ajattelumalleja ja menetelmiä, jotka avaavat tilaa havainnoille ja ohjaavat tiedostamaan omaa ajattelua ja siinä erityisesti hyvin toimivia taitoja ja mahdollisuuksia.

Työskentelen suomen kielen lisäksi sujuvasti myös englanniksi.

CV:ni löydät täältä.

Katso ajatuksiani aikuisopiskelusta, Taitogalleria® -työkalun kehittämisestä ja Tuotekehittäjän erikoisammattitutkinnon suorittamisesta tästä: