Asiakaspalautetta

Verkkokurssi yrittäjille:

-Heli on valmentajana lämmin ja ihmisen kohtaava. Hänen valmennuksissaan saa hyvin jäsenneltyä tietoa ja käsinkosketeltavan konkreettisia neuvoja ja tekniikoita suoraan arkeen siirrettäväksi. Tuntuu siltä että videoidensa kautta hän tulee kanssani samaan tilaan. Se on hänen vahvuutensa, läsnäolevuus ja rinnalla kulkeminen.

Kurssilaisena voi luottavaisesti heittäytyä mukaan. Helin rauhallisuus ja varma tyyli josta välittyy kokemus vievät mukanaan elämän oivalluksiin ja uusien voimavarojen äärelle. Suosittelen lämpimästi!

Titta Karanta
NLP Associate Trainer
Duuli Oy

Valmennusillat:

-Osallistuin Helin toiminnallisiin valmennusiltoihin muutamia vuosia sitten.
Olin tilanteessa, jossa etsin suuntaa työelämässä, mitä tehdä, mihin hakeutua,
mikä olisi minulle mahdollista ja mitä haluaisin tehdä.

Olin valmennuksissa avoin kaikelle, vaikka vähän kyllä mietin, että olisikohan tästä oikeasti jotain hyötyä. Vasta pitkän aikaa valmennusten jälkeen ymmärsin, kuinka valmennuksilla oli oikeasti merkittävä vaikutus minuun. Ne aktivoivat tietynlaista ajattelua, pistivät vauhtia asioihin, yksi asia johti toiseen ja lopulta löysin oman unelma-ammattini.

Toimin nykyään asuntojen myyntistailaajana ja kiinteistönvälittäjänä.
Työ on yrittäjämäistä, joka sopii minulle ja pystyn hyödyntämään siinä
vahvasti myös myynti- ja markkinointiosaamistani.

Helille vielä kerran iso kiitos, voin vilpittömästi suositella häntä.

Marja Smedberg
Kiinteistönvälittäjä, myyntistailaaja,

Kahdeksas päivä

Taitogalleria® osaamisen mallitus:

-WorkWisen työyhteisövalmentaja Heli Järvelin teki minulle mallitushaastattelun. Parin tunnin haastattelun myötä Heli teki näkyväksi omat taitoni ja voimavarani sekä kuinka niitä voin arvostaa ja kehittää. Sain uutta työmotivaatiota ja konkreettisen voimavaratyökalun. Suosittelen lämpimästi monia erilaisia Taitogallerian mahdollisuuksia sekä yksilöille että yhteisöille!

Pauliina Mäkelä
Sosiaalisen median kouluttaja, Kinda Oy

-Taitokehykseni ilahduttaa päivittäin esineenä ja aina kun sitä ohimennen vilkaisee se toimii alitajunnan tasolla.

Marja Kaijala
Projektipäällikkö
Helsingin Yrittäjät

-Helin mallittaminen on mielenkiintoinen tapa tutkia omaa tiedostamatonta tietotaitoaan. Se on kuin taikuutta: ihmeellistä, taitavaa ja hyvin henkilökohtainen kokemus.

Joni Pakanen
Taikuri, Esiintyjä

-Mallittaminen on erinomaisen mielenkiintoinen tapa kurkistaa itseensä ja tapaan toimia. Helin herkkyydellä ohjaama mallittamistilaisuus kiteytyy mahtavasti poimittuihin huomioihin, joita kaikkia ei tule itse edes miettineeksi. Miten ihmeessä Heli pystyykään kiteyttämään kuulemansa ja tiivistämään lopputuloksen hedelmälliseksi listaksi? Vahvuudet ja kehittämiskohteet nousevat kohon lailla pintaan. Positiivinen hätkähdys ja ällistys ovat reaktioita, joita vuorovaikutteinen mallittaminen tuloksineensaa aikaan. Siksi rohkenen suositella Helin johdolla tehtävää mallittamista ensimmäiseksi askeleeksi osaamisen, jaksamisen, itsetuntemuksen ja kehittymisen löytöretkelle.

Pasi Räisänen
myyntipäällikkö
GSM 044 3080 022

Supernaiset! -kurssi:

-Hyvä kurssi. Sain paljon sellaista hyödyllistä juttua mistä iloitsen ja tutustuin ihaniin ihmisiin. Heli on taitava luomaan rauhallisen luottavaisen ilmapiirin ja huolehtimaan hyvästä rytmistä tapaamisten sisällössä - mikä ei ole lainkaan itsestäänselvää. Voin lämpimästi suositella.

Taitogalleria® yksilö coaching:

-Rauhallinen ja lämmin tapasi ohjata, antoi mielelle tilaa ja oivaltavat sekä kannattelevat huomiosi lähtivät minussa rakentamaan sitä vahvuutta, jonka olemassaolon olin sivuuttanut. Tällä tavoin koin tuon session ja sen jälkeiset mietteet. Kiitos siis vielä kerran. Ihmettelen todella kuinka olen voinut sivuuttaa niin oleellisen puolen itseäni.

-Oli aivan ihanaa hetkeksi uppoutua niihin kysymyksiin ja aiheisiin, jotka tällä hetkellä syystä tai toisesta pyörivät päässä. Antaa intuition puhua ja oivaltaa vähän vielä lisää Taitogallerian työkalujen avulla. Olo oli pois kävellessä energinen ja kevyt. Kiitos Heli.

-Taitogalleria auttoi minua tunnistamaan tilanteeseeni liittyviä tunteita. Oli helpompi käsitellä vaikeaa ja abstraktia asiaa, kun galleria ja tulevaisuuteen suunnatut apukysymykset toimivat hyvänä peilinä omille ajatuksille. Menetelmän avulla sain pala palalta muodostettua omaa käsitystä omista arvoista ja tavoista toimia ja siten selkeytettyä ajatuksiani. Kiitos Heli sinulle antoisasta sessiosta. :)

TILAISUUS INTUITIOLLE, kaikille avoin Taitogalleria® -valmennus:

-Olin Heli Järvelinin Taitogalleriassa kokeilemassa mitä uusia taitoja saisin kaivettua itsestäni esiin Helin avustuksella. Löytyihän niitä! Keskustelu oli innostavaa ja seura hauskaa.

-Heli on taitava, lempeä ja selkeä valmentaja. Taitogalleria-valmennuksessa minua ilahdutti Helin kekseliäs tapa ohjata meidät avaamaan intuitiotamme taidegallerian teosten avulla. Sain avattua ikkunan tärkeisiin taitoihini ja uuden tuulahduksen oman suuntani näkemiseen.

Taitogalleria®-valmennus:

-Positiivinen kouluttaja, oli hyvä että asioita katsottiin monesta näkökulmasta. Kannustava koulutus!

-Oli aika miettiä ja pysähtyä. Sopivat työtavat, rento meininki mutta asiassa pysyttiin. Tää oli hyvää koulutusta näin!

-Sai jutella työkavereiden kanssa, oli kiireetöntä, kivoja ja antoisia harjoituksia. Mielikuvien esiin kaivaminen voimautti.

-Koulutus pani ajattelemaan asioita oman työn kehittämisen kannalta. Sisältö oli varsin monipuolinen ja työtavat toimivia.

-Hyvä että meidät laitetaan miettimään asioita, muuten porhallamme aina vain eteenpäin. Hyvä rakenne! Vielä jos saisi loppuun aikaa vapaalle keskustelulle. Kiitos.

-Hyvää oli rakenne, asenne, tunne. <3

-Tämä oli tilaisuus keskustella yhdessä. Kiva että tuotokset jää näkyviksi. Mukanaolijat olivat osallistuvia ja avoimia.

-Paljon kiinnostavaa ja kehittävää keskustelua. Opin ymmärtämään omia vahvuuksia ja sain uusi ideoita kollegoilta.

-Sain mukaani koulutusaamupäivästä paljon hyviä kokemuksia ja uusia näkökulmia vuorovaikutukseen. Oli ilo olla mukana koulutuksessasi. Lyhyessä ajassa saimme kiireettömästi kokea yllättävän paljon. Sain enemmän kuin uskalsin toivoakaan. Kiitos!

Tutustu Taitogalleria® -tuotteisiin tästä.