Taitogalleria® työnohjauksessa

Työnohjausta voidaan toteuttaa yksilöille tai 2-10 henkilön ryhmille. Ratkaisukeskeiseen ajatteluun, positiiviseen psykologiaan ja NLP-menetelmiin pohjautuvissa työnohjauksissa ohjattavat saavat tilaisuuden pohtia työtään erilaisista näkökulmista, keskustella työnohjaajan ja ryhmävalmennuksissa muun ryhmän kanssa etsien ratkaisuja haasteisiin, sekä tukea ja välineitä oman työnsä kehittämiseen. Ohjattavat saavat myös runsaasti mahdollisuuksia tiedostaa omia vahvuuksiaan, mikä luo intoa ja avaa uusia mahdollisuuksia ajattelu- ja toimintamalleihin.

img_3549.jpgWorkWisen kehittämä Taitogalleria®-työkalu tuo työnohjaukseen motivoivan, pehmeitä taitoja avaavan välineen, jonka avulla ihmisten oman työn reflektointi helpottuu, ryhmän yhteinen pohdinta saa yllättäviä näkökulmia ja ratkaisumahdollisuudet valottuvat lähes itsestään.

Työnohjausprosessi toteutetaan yleensä puolentoista tunnin tapaamisina muutaman viikon välein.

Työnohjaajana toimii ratkaisukeskeinen työnohjaaja ja Taitogallerian® kehittäjä Heli Järvelin.

Työnohjauksen hinta on yksilöille 120€/kerta+alv. ja ryhmille 250€/kerta+alv. (+matkustukseen kulunut aika 30€/t ja kilometrikorvaus pääkaupunkiseudun ulkopuolelle). Hinta ei sisällä työnohjaustilan vuokraa tai muita tilaan liittyviä kuluja.

Kysy lisää tai tilaa työnohjaus yhteydenottosivun kautta.

Tutustu muihin Taitogalleria® -tuotteisiin tästä.