Taitogalleria®-työkalu mahdollistaa tehokkaasti vahvuuksien ja voimavarojen tunnistamisen ja hyödyntämisen

Taitogalleria® on työyhteisön kehittämisen työkalu, joka nostaa konkreettisesti esille usein hiljaisena tietona olevia pehmeitä taitoja ja vahvuuksia. Gallerian avulla taidot sanoittuvat, niitä on helpompi tunnistaa itsessään ja muissa, työyhteisön yhteinen taitotietoisuus kasvaa ja synnyttää uusia, eteenpäin ohjaavia tapoja ajatella ja toimia.

Mitä ovat pehmeät taidot ja hyötyä on niiden tiedostamisesta?

Pehmeät taidot ovat ihmisyyden taitoja, vahvuuksia, joita ei voi korvata roboteilla tulevaisuudessakaan. Ne ovat taitoja, jotka tekevät vuorovaikutuksesta elävää. Ne ovat ymmärrystä, tunteita, uskomuksia, asenteita ja arvoja, jotka määrittävät valintojamme, ajatteluamme ja käyttäytymistämme. Pehmeät taidot tekevät myyntitilanteesta ihmisten kohtaamista, ryhmässä toimimisesta yhteen hiileen puhaltamista ja kehityskeskustelusta rohkaisevaa rinnakkainkulkemista.

Taitogalleria® kehittää työyhteisön ajattelua ja toimintaa ihmisten pehmeää osaamista arvostaen

Taitogalleria® -työkalun avulla sanoittuu meillä kaikilla olemassaolevia taitoja. Se antaa luvan puhua onnistumisista ja luo mahdollisuuksia esimerkiksi:

  • palautteen antamiseen rakentavalla ja palkitsevalla tavalla
  • vuorovaikutuksen ja yhteistyön parantamiseen
  • vastuunottamisen, rohkeuden ja motivaation lisääntymiseen omassa työssä
  • itsensäjohtamisen kehittämiseen
  • valmentavan esimiestyön kehittämiseen
  • rekrytoinnin kehittämiseen

Taitogalleria® -valmennuksissa voidaan luoda valmennettavan ryhmän oma galleria, käyttää kyseiselle ryhmälle aikaisemmin luotua galleriaa tai vaihtoehtoisesti WorkWisen valmista galleriaa, joka koostuu eri alojen ammattilaisten taidoista. Gallerian sanoitukset toimivat näkökulmien rikastajina ja monipuolisen työskentelyn välineenä. Värikäs galleria taipuu niin kepeään ideoiden pallotteluun kuin syvälliseen ajatusten vaihtoon. Sen kautta päästään helposti myös luomaan konkreettisia työyhteisön toimintaan liittyviä suunnitelmia.

Lue Taitogalleria®-työkalun syntytarina tästä

Tutustu muihin Taitogalleria®-tuotteisiin tästä.